Oslovení členů před 2. kolem voleb do výboru ČUS – medailonek MUDr. Michaely Matouškové

image_pdfimage_print

Vážené kolegyně a kolegové,

děkuji za Vaši podporu v prvním kole voleb do výboru ČUS.

Považuji ji za ocenění mé poctivé (a málo do očí bijící) práce v uplynulých letech nejen ve výboru společnosti, ale i ve Sdružení ambulantních urologů (SAU) a onkourologické sekci České urologické společnosti.

Ambulantní urologie představuje více než 90 % veškeré urologické péče. Plánovaná restrukturalizace primární péče „po česku“ povede k významnému ovlivnění spektra poskytované urologické péče jak výkonnově tak i farmakologicky. Rozsah těchto změn bude záviset i na hájení našich zájmů výborem ČUS.

Farmakoterapie představuje významnou část péče o naše nemocné. Obhajoba nových možností léčby v rukou urologů, usnadnění preskripce stávajících léčivých přípravků, ale i snaha o zachování léčivých přípravků na trhu, tak vypadá práce v lékové komisi.

Postgragudální vzdělávání je výzvou pro mladé kolegy a kolegyně i pro lékaře již zkušené. Je mi ctí podílet se na Vašem vzdělávání i rozšiřování znalostí. Děkuji všem rezidentům a mladým lékařům, kteří se zapojují do aktivit ČUS. Vaše energie a chuť se zapojit do oboru je velkou výzvou pro budoucnost.

Jsem žena, jsem urolog a z „Urologický kroků pro zdraví“ vím: Urologie – obor pro všechny generace

 

Publikováno: 4. 9. 2019

Jarní edukační urologické sympózium 2023

Česká urologie

3/2022
stáhnout

4/2022
stáhnout

Starší čísla časopisu dostupná zde.

Sponzoři

Platinový partner

Stříbrný partner

Stříbrný partner

Stříbrný partner

Stříbrný partner

Stříbrný partner

Bronzoví partneři

Oficiální partneři